Creative Commons -lisenssi
Kya:n teknisen työn oppimateriaali jonka tekijä on Waltteri Tuikkanen on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Epäkaupallinen-JaaSamoin 3.0 Muokkaamaton -lisenssillä

lauantai 21. syyskuuta 2013

7-luokan projektityö

Ensimmäisenä isompana projektityönä on SÄILYTIN. Sen funktiona on siis säilyttää jotakin.

Ohessa tehtävänanto slaideina. ÄLKÄÄ PELJÄSTYKÖ! Ei ole tarkoitus tehdä tätä kaikkea heti ensi tunnilla, saatte vaan koko tehtävän hautumaan jo nyt. Aloitamme metallin aineliitostekniikoista ja etenemme siitä sitten puumateriaaleihin ja niiden liitoksiin, pintakäsittelyyn ja muihin esille tuleviin asioihin.

Ekana teette ihan rauhassa edellisen työn valmiiksi.

Jos avaimenperä on valmis, mietitte säilyttimenne funktion, luonnostelette käyttöä kuvaavan hahmotelman ja valmistaudutte esittelemään ideanne minulle, palaan 30.9 omalle paikalleni.

Muistakaa ottaa kuvia suunnitteluvaiheesta ja muutenkin säästää kaikki suunnitelmat. Kuvat ja muut dokumentit voi lähettää minulle, osoitteen saatte Vladimirilta.


Tästä vähän karsittu, mutta parempi mobiilinäkymä, tuo slideshare ei ainakaan Lumian näytölle skaalaannu automaattisesti.

Hyviä hakusanoja englanniksi: Storage problem (säilytysongelma), welding (hitsaus), brazing (kovajuotto), wood joints (puuliitokset),

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti