Creative Commons -lisenssi
Kya:n teknisen työn oppimateriaali jonka tekijä on Waltteri Tuikkanen on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Epäkaupallinen-JaaSamoin 3.0 Muokkaamaton -lisenssillä

maanantai 7. lokakuuta 2013

Skrolli-lehti

Skrolli-lehti pyrkii täyttämään kotimaisten tekniikkajulkaisujen tyhjiötä omassa genressään.

Lainaus Skrollin sivuilta:

"Lehtemme painottaa sellaisia aiheita ja näkökulmia, joita kaupallisempi tekniikkamedia väheksyy. Se korostaa tee-se-itse-asennetta, syvää paneutumista asioihin sekä taidon ja ymmärryksen kehittämistä kulutuskeskeisyyden sijaan. Lukijoiden ei tarvitse olla huippuasiantuntijoita, vaan vaikeatkin aiheet pyritään käsittelemään riittävän kansantajuisesti.

Emme kerro pelkästään tekniikasta ja sen kanssa askaroinnista vaan myös siihen liittyvästä yhteisöllisyydestä. Skrolli edustaa monia erilaisia tietoteknisiä tekemiskulttuureita ja pyrkii lähentämään niitä toisiinsa.

Ihanteenamme on pysyvyys. Pyrimme tekemään lehteä, jonka ihmiset haluavat omistaa fyysisenä esineenä ja säilyttää vuosien ajan. Lehden ilmestymistahti pidetään riittävän verkkaisena, jotta sisältö ehditään saada hätäilemättä valmiiksi. Uutiset ja muut nopeasti vanhenevat aiheet jätetään netin puolelle.
"

Lehden paperiversio on luettavissa luokassa ja vanhojen numeroiden PDF- versiot vapaasti luettavissa ja ladattavissa tästä:


#0

#1

#2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti